x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis i-a băgat pe băsăşti în isterie

Iohannis i-a băgat pe băsăşti în isterie

de Dan Constantin    |    07 Ian 2015   •   08:29
Iohannis i-a băgat pe băsăşti în isterie

Convinşi că Iohannnis va face jocul lor - de continuare a regimului terorist de dominaţie a dictaturii procurorilor şi judecătorilor teleghidaţi şi de manipulare prin pârgiile păpuşilor macovisto-securiste - băsiştii de toate culorile au explodat după ce Preşedintele a cuvântat la CSM.

Duşul rece aplicat acestui sistem ieşit de sub orice control al mecanismului democratic şi devenit  instrumentul lui Băsescu de represiune împotriva adversarilor politici, a declanşat reacţii isterice imediate. Faptul că preşedintele a considerat că supravegherea Uniunii Europene prin  MCV, de monitorizare a  capacităţii României de a-şi regla prin instituţiile proprii Justiţia şi funcţionarea statului de drept, este o etapă depăşită, a fost catalogat ca a o blasfemie, un derapaj care îl aruncă pe Iohannis în şanţ.

Vocile sugrumate de indignare ale propagandiştilor neaoşi băsişti, ghidonaţi de interesele debarcatului din Cotroceni, nu mai aveau loc la microfonul distribuit de B1. Violatorul din Băileşti, doct, cu lentile de  bâlci, fără dioptrii, care ţin loc de şcoală şi semn de nobleţe de cartier, citea din tabletă şi dădea sentinţe. Domnul Ceterchi, şobolan de culise la Teatrul Naţional, arunca săgeţile spre consilierii Cotrocenilor. Un şomer de profesie care adună la închiderea programului din frapiere, cu peruca mereu confiscată de garderobirere, încerca să fie moderator secund al titularei ce nu mai avea aer în pieptul   xxxxL,cu rezerve de supravieţuire cât cămila în deşert.

Din fundal se dădeau citate din "clasicii" Băsescu, Macovei, Udrea, cei care au scos şi bănuţul pentru stimularea mâniei din studio.

BĂSESCU ŞI MACOVEI, TOCMAI ADMONESTAŢI de CSM PENTRU ATACURILE LA INDEPENDENŢA JUSTIŢIEI, aveau de rezolvat războaie personale şi de umplut cu efective cazematele plantate în munţi, ca bastioane de rezistenţă.
 
Alţi fripturişti ai monitorizării care au luat bani cu lopata în calitate de "senzori" ai mecanismului de supraveghere sunt şi ei îngroziţi de perspectiva foamei. Stefanica Laurescu şi Talpalagă, căzuţi ca din CADI în tocan-ita cu miere a vulnerabilităţilor sistemului de justiţie mârâie la Iohannis fluturând din stenogramele servite de ţuluşii din scorbură.

Este chiar mai frig dacât la Bobotează. Băsescu şi-a comandat haine groase pentru vremurile ce vin; Nutzi a luat o porţie de căldura din Maldive, să-i ajungă în fosta familie reîntregită cu forţa în Rahova; Macovei are imunitate ca varza de Bruxelles.

Şi toată lumea asta buimacită de leapşa neamţului stă ca proasta-n târg şi întreabă - la ce ne ne-a ajutat bâlciul sinistru cu Voiculescu?

×