x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis le dă sfaturi candidaților, de la Palatul Cotroceni, despre cum să acționeze în campanie

Iohannis le dă sfaturi candidaților, de la Palatul Cotroceni, despre cum să acționeze în campanie

de Ion Alexandru    |    17 Sep 2020   •   09:20
Iohannis le dă sfaturi candidaților, de la Palatul Cotroceni, despre cum să acționeze în campanie

Președintele României, Klaus Iohannis, a precizat, aseară, în cadrul unei conferințe de presă, că, în contextul alegerilor locale programate pe 27 septembrie, că este nevoie de o atitudine din partea candidaților, prin care să se renunțe la “practicile învechite, toxice” de campanie.

“Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot schimba în bine. Aceste alegeri sunt esențiale. Nu-i lăsați pe alții să decidă în locul vostru”.

Iohannis se implică în modul de organizare a campaniei cu sfaturi pentru candidați.

“Chiar dacă această campanie e diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele. Românii așteaptă soluții, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea unor administrații locale cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului. Arătați-le oamenilor ce veți face pentru ei ca să îi convingeți să vă acorde încrederea. Lupta politică este o luptă de proiecte pentru comunități. Îi încurajez pe toți candidații să răspundă la aceste dorințe legitime ale cetățenilor”, a adăugat președintele.

×