x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Violeta Alexandru, despre PNNR: Nu a fost chiar bine, unii funcționari nu au performanțe

Violeta Alexandru, despre PNNR: Nu a fost chiar bine, unii funcționari nu au performanțe

de Alice Petrescu    |    27 Apr 2021   •   12:24
Violeta Alexandru, despre PNNR: Nu a fost chiar bine, unii funcționari nu au performanțe

Președintele PNL București, Violeta Alexandru, a scris un mesaj pe Facebook în care vorbește despre greșelile făcute în redactarea proiectului PNNR. Concluzia politicianului liberal este că varianta propusă nu a fost  suficient de detaliată, de argumentată și de bine explicată, iar vinovații vor fi găsiți în rândul funcționarilor


Președintele PNL București propune și schimbări. Avem nevoie de un Gheorghiță al PNNR, este ideea Violetei Alexandru.

„Poate sunt necesare și niște schimbări. Așa cum avem un Gheorghiță în vaccinare, există un Gheorghiță sau 2 în PNRR? Care sunt oamenii din ministere care au lucrat și ce evaluare au primit în această etapă? PNRR trebuie să fie un document de politică publică făcut de oameni care înțeleg ciclul politicilor publice. Fără asumare, nu se schimbă lucrurile. Iar persistăm în merge și așa. De aceea, oamenii buni ajung demotivați. Despre funcționari vorbesc. Miniștrii știu cum vor fi evaluați”, a precizat Violeta Alexandru.

Ludovic Orban a anunțat recent că membrii Comisiei Europeane nu sunt de acord cu proiectul propus de România în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) pentru racordarea la rețelele de gaze naturale a sute de localități. Este al doilea mare proiect mare respins de Comisie, după cel legat de refacerea sistemului de irigații.

 

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru