x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ionuț Moșteanu: Cîțu folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la Congresul PNL

Ionuț Moșteanu: Cîțu folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la Congresul PNL

14 Sep 2021   •   12:31
Ionuț Moșteanu: Cîțu folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la Congresul PNL
Sursa foto: Sursa: Facebook

„De acolo, de la Guvern, Florin Cîțu folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la Congres”, spune liderul deputaților USR PUS, Ionuț Moșteanu: „Nu credeam că o să auzim așa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid care părea revoluționar”.

„Am auzit zilele trecute în spațiul public acea sintagmă , spusă de Florin Cîțu unui președinte de filială. Asta dovedește din nou cât de periculos este Florin Cîțu cu fiecare zi pe care o petrece cu mâna și cu pixul în banii românilor. De acolo, de la Guvern, folosește resursele publice pentru a tranșa alegerile de la congres. Nu credeam că o să auzim așa ceva, de la epoca Dragnea, de la un lider de partid, un lider care acum câteva luni părea revoluționar”, spune Ionuț Moșteanu.

El spune că respectiva sintagmă face aluzie la „mufarea la banii publici”.

Moșteanu a spus că întoarcerea USR PLUS la guvernare cu Florin Cîțu este exclusă.

„O colaborare instituțională va fi necesară în momentul în care refacem coaliția. Omul cel mai important într-o viitoare colaborare este noul premier”, menționează Moșteanu, întrebat care ar fi relația USR cu Florin Cîțu, dacă va devenit președintele PNL.

Mediafax

×
Subiecte în articol: florin citu Ionuț Moșteanu