x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iulian Bulai, testat pozitiv cu COVID-19, chiar de ziua sa: O să votez cu urna mobilă

Iulian Bulai, testat pozitiv cu COVID-19, chiar de ziua sa: O să votez cu urna mobilă

03 Dec 2020   •   13:52
Iulian Bulai, testat pozitiv cu COVID-19, chiar de ziua sa: O să votez cu urna mobilă
Sursa foto: Foto: Facebook

Deputatul USR Iulian Bulai anunță că miercuri, de ziua sa, a aflat că este testat pozitiv cu COVID-19: „Am știut cu toții mereu că există riscuri, mai ales în campanie, că fiecare ieșire din bula familială vine cu astfel de riscuri. O să votez cu urna mobilă”.

„Uneori, de ziua ta primești și pe care nu ți le-ai dori. Un test pozitiv de Covid 19, de exemplu. Am știut cu toții mereu că există riscuri – mai ales în campanie –, că fiecare ieșire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare mușchi îmi pare rău) și m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile. O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulți alți români”, transmite Iulian Bulai.

Deputatul le cere prietenilor ca, în loc de urare de bine, să meargă la vot.

„Cu mască, distanțare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru țară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. Mulțumesc pentru urările primite de ziua mea și de gândurile bune primite aici pe FB. Aveți multă grijă de voi și ai voștri. Multă sănătate tuturor”, conchide Bulai.

Și liderul USR, Dan Barna, a anunțat recent că este testat pozitiv cu noul coronavirus.

×
Subiecte în articol: Iulian Bulai Covid-19