x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: Sunt foarte multe motive pentru suspendarea preşedintelui

Kelemen Hunor: Sunt foarte multe motive pentru suspendarea preşedintelui

de Agerpres    |    04 Iul 2012   •   10:09
Kelemen Hunor: Sunt foarte multe motive pentru suspendarea preşedintelui

Presedintele UDMR, Hunor Kelemen, sustine ca va lua o decizie cu privire la suspendarea presedintelui Traian Basescu dupa ce va vedea documentul depus de USL, dar a precizat ca sunt suficiente motive pentru suspendarea sefului statului.

"Nu am vazut documentul (privind suspendarea presedintelui Basescu - n.r). Nu cunoastem continutul documentului. In momentul in care vom lua cunostinta de acest document, atunci vom lua si noi o decizie. De aceea, nu vreau sa fiu in acest moment nici foarte categoric, nici nehotarat. Eu consider ca trebuie sa vedem documentul si apoi discutam", a declarat Kelemen, la Palatul Parlamentului.

El a mai spus ca UDMR ia in calcul sa fie prezent si sa voteze in plenul Parlamentului la sedinta privind suspendarea presedintelui Basescu.

Intrebat daca el considera ca sunt suficiente motive pentru suspendarea sefului statului, Kelemen a spus: "Sunt foarte multe motive, bineinteles".

Viceliderul deputatilor liberali Eugen Nicolaescu a anuntat miercuri ca Uniunea Social Liberala va depune miercuri la pranz la Birourile permanente ale Parlamentului o cerere de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

Nicolaescu a adaugat ca este posibil ca joi sa aiba loc o sedinta de plen reunit al Camerelor Parlamentului in care sa fie citita cererea privind suspendarea lui Traian Basescu si la care sa fie invitat si seful statului.

×