x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen speră să adune 300.000 de semnături pentru candidatura sa

Kelemen speră să adune 300.000 de semnături pentru candidatura sa

19 Sep 2009   •   00:00

Candidatul UDMR la Preşedinţie, preşedintele executiv al Uniunii, Kelemen Hunor, a declarat, astăzi, la Consiliul Reprezentanţilor Unionali, că speră să adune 300.000 de semnături de sprijin pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale.



Kelemen Hunor a spus că, deşi pentru înscrierea în cursa prezidenţială are nevoie de circa 200.000 de semnături de sprijin, speră să adune 300.000, scrie Mediafax.

El a arătat că a început deja pregătirile pentru campania electorală, iar strângerea de semnături a început într-un ritm accentuat, estimând că până în 16 octombrie adunarea semnăturilor necesare susţinerii candidaturii sale ar putea să fie finalizată.

Kelemen a afirmat că programul său electoral va fi finalizat până la sfârşitul lunii octombrie.

UDMR a desemnat şefii campaniei prezidenţiale a preşedintelui executiv al Uniunii, Kelemen Hunor, a anunţat, sâmbătă, preşedintele de şedinţă al Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), Erdei Istvan.

Potrivit anunţului lui Erdei, Consiliul Permanent al Uniunii a hotărât ca şef de campanie să fie Kovacs Peter, care s-a mai ocupat şi de alte campanii ale UDMR în trecut. Erdei a adăugat că locţiitorul şefului de campanie va fi Porcsalmi Balint.

×
Subiecte în articol: politic