x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis despre votul din Parlament: "Este o zi tristă pentru România. Ponta a ales să sacrifice interesul României"

Klaus Iohannis despre votul din Parlament: "Este o zi tristă pentru România. Ponta a ales să sacrifice interesul României"

09 Iun 2015   •   18:23
Klaus Iohannis despre votul din Parlament: "Este o zi tristă pentru România. Ponta a ales să sacrifice interesul României"
Sursa foto: Dragos Asaftei

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat marţi cu privire la votul Parlamentului în cazul lui Victor Ponta că este o zi tristă pentru democraţie, arătând că "să distrugi instituţii şi principii pentru a salva cariera unei persoane este inacceptabil".

"Astăzi este o zi tristă pentru democraţia din România. O zi tristă pentru milioanele de cetăţeni care cred în valorile democratice, care-şi doresc o politică făcută cu responsabilitate, cu integritate şi cu onoare. Să distrugi instituţii şi principii pentru a salva cariera unei persoane este din punctul meu de vedere inacceptabil într-o democraţie", a spus Iohannis la Cotroceni.

"Ce să înţeleagă cetăţenii, că există două Românii? Una a lor şi una a lui Victor Ponta?", a adăugat preşedinitele.

×