x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow

Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow

15 Apr 2016   •   15:48
Klaus Iohannis l-a decorat pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow
Sursa foto: Foto: Bartłomiej Sawka

Preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit, vineri, Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO, pentru "sprijinul constant" acordat ţării noastre, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"În semn de înaltă apreciere a interesului susţinut faţă de ţara noastră şi a sprijinului constant acordat României, pentru viziunea pusă în dezvoltarea şi realizarea securităţii euro-atlantice, pentru promovarea cooperării la nivel internaţional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Ofiţer, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Pe 3 noiembrie 2015, Klaus Iohannis l-a primit la Palatul Cotroceni pe secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow. Vizita acestuia a România a avut loc cu prilejul reuniunii statelor din Europa Centrală şi de Est, care a fost organizată de Klaus Iohannis la Cotroceni. Vershbow a coprezidat reuniunea, alături de preşedintele român şi de omologul său polonez, Andrej Duda.

×