x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Preşedintele Iohannis: Compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri de Sărbători

Preşedintele Iohannis: Compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri de Sărbători

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   15:14
Preşedintele Iohannis: Compasiunea, iubirea şi generozitatea sunt cele mai preţioase daruri de Sărbători
Sursa foto: facebook

Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină, transmite președintele Klaus Iohannis în mesajul transmis cu prilejul Crăciunului.

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este despre dăruire, speranță, pace și lumină. În aceste zile când gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, oriunde s-ar afla, să fim alături și de cei în suferință și lipsiți de sprijin. Compasiunea, iubirea și generozitatea sunt cele mai prețioase daruri pe care le putem oferi semenilor noștri cu prilejul Sfintelor Sărbători. Crăciun fericit tuturor, dragi români”, transmite Klaus Iohannis.

Mesaje de Crăciun au transmis și alți oficiali, printre care premierul Marcel Ciolacu șui președintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis românilor, în mesajul său de Crăciun, să îmbrățișeze speranța în șansa României că poate fi țara pe care toți și-o doresc pentru copii.

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis, duminică, un mesaj de Crăciun, în care îi îndeamnă pe români să păstreze vie credința în Dumnezeu, în România.

„În pragul sfintei sărbători a nașterii Domnului, vă transmit cele mai calde gânduri și urări de sănătate, bucurie, pace, unitate și speranță. Să ne păstrăm vie credința în Dumnezeu, în România, în noi înșine și în viitorul nostru, pe care avem puterea de a-l face mai bun împreună”, a spus Nicolae Ciucă în mesajul de Crăciun.

×
Subiecte în articol: craciun iohannis