x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre legile privind pensiile speciale și cumul: În esență, părerea mea este una bună

Iohannis, despre legile privind pensiile speciale și cumul: În esență, părerea mea este una bună

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   17:22
Iohannis, despre legile privind pensiile speciale și cumul: În esență, părerea mea este una bună

„În esență, părerea mea este una bună. Le aștept la promulgare”, spune președintele Klaus Iohannis despre legile privind pensiile speciale și pentru interzicerea cumulului pensie-salariu la stat.

„În esență, părerea mea este una bună. Sunt două teme care de ani de zile se află pe agenda publică în România și este foarte bine că la nivel de coaliție s-a luat decizia să se abordeze ambele chestiuni - pensiile speciale și cumulul pensie cu salariu la stat. S-au făcut două legi, s-au votat în Parlament și le aștept la promulgare. Mai mult nu cred că vă așteptați să spun în acest moment. Atât timp cât Parlamentul a votat, există cele două proiecte, așteptăm să-și continue parcursul și le aștept pe masa mea”, spune Klaus Iohannis.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, decizional, proiectele legii pensiilor speciale și pentru interzicerea cumulului pensie-salariu la stat.

ICCJ a decis sesizarea Curții Constituţională în legătură cu cele două legi.

(sursa: Mediafax)

×