x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis şi-a dat acordul în privinţa listei cu numele noilor miniştri propusă de Ludovic Orban

Klaus Iohannis şi-a dat acordul în privinţa listei cu numele noilor miniştri propusă de Ludovic Orban

24 Oct 2019   •   12:51
Klaus Iohannis şi-a dat acordul în privinţa listei cu numele noilor miniştri propusă de Ludovic Orban

 Întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Ludovic Orban a avut loc la Palatul Cotroceni şi a durat în jur de o oră. Au discutat despre numele noilor miniştri din guvern şi despre programul de guvernare. Preşedintele şi-a dat acordul în privinţa listei de miniştri. 

Preşedintele PNL a plecat spre Parlament cu lista pe care o va supune dezbaterii în şedinţa conducerii partidului. Va fi doar o şedinţă scurtă în care vor lua act de lista discutată cu Iohannis, nu vor mai fi modificări şi în această şedinţă. 

Au existat nemulţumiri din partea liberalilor în privinţa anumitor nume de pe listă. Surse din partid spuneau că mulţi dintre cei care s-au regăsit pe listă nu ar fi fost aleşi pe criteriul competenţei, ci pe cel al apropierii de liderul Orban. Nemulţumirile au fost şi din partea USR, care spuneau că ar putea condiţiona votul în Parlament de absenţa de pe această listă a unor nume, în special cel de la Ministerul Sănătăţii. Şi cei din ALDE au avut reticenţe, spunând că nu şi-ar dori să vadă miniştri cu probleme de imagine în trecut. 

Antena3

×
Subiecte în articol: klaus iohannis