x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică La secţia112 - Sorin Oprescu: "Am votat schimbarea în bine cu mine"

La secţia112 - Sorin Oprescu: "Am votat schimbarea în bine cu mine"

15 Iun 2008   •   00:00

9:53 "Am votat schimbarea în bine cu mine", a declarat Oprescu, după ce a ieşit din cabina de vot. "Eu cred că va fi o prezenţă mai mare pentru ca oamenii, după opt ani, să schimbe situaţia Bucureştiului în bine" a continuat candidatul indepenedent, adăugând că speră ca vremea să nu fie un impediment în privinţa prezenţei.



"Am votat schimbarea în bine cu mine", a declarat Oprescu, după ce a ieşit din cabina de vot. "Eu cred că va fi o prezenţă mai mare pentru ca oamenii, după opt ani, să schimbe situaţia Bucureştiului în bine" a continuat candidatul indepenedent, adăugând că speră ca vremea să nu fie un impediment în privinţa prezenţei.

Întrebat cum de s-a prezentat atât de devreme la urne, Oprescu a mai spus că întotdeauna a fost matinal, lucru apreciat de mulţi. "Orice om are emoţii. Sunt şi eu tot om", a mai comentat senatorul referitor la starea sa de spirit. În cursul după-amiezii va face un tur al secţiilor de votare, pentru a sta de vorbă cu oamenii, după cum a mărturisit.   

Un ziarist l-a mai întrebat pe Oprescu dacă este cumva o conicidenţă şi dacă există o legătură între profesia sa de bază, cea de medic, şi numărul secţiei în care a votat, 112. "Eşti primul care se gândeşte la asta. Întotdeauna am salvat, încerc şi de data asta şi cred că aşa va fi", a mai comentat candidatul indepedent.


×
Subiecte în articol: politic