x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Laszlo Borbely: "Am aflat din presă de ancheta DNA. Aştept să aflu despre ce este vorba îm dosar"

Laszlo Borbely: "Am aflat din presă de ancheta DNA. Aştept să aflu despre ce este vorba îm dosar"

04 Apr 2012   •   15:20

Ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Cluj, ca a aflat despre acest dosar al DNA din presa si ca procurorii DNA nu i-au adus la cunostinta, pana in prezent, nicio acuzatie.

Borbely a precizat ca va reveni cu detalii in momentul in care continutul dosarului ii va fi facut cunoscut si va afla astfel ce acuzatii i se aduc.

"Astazi am aflat din presa, ca si dumneavoastra, ca ar fi un dosar in care sunt acuzat. Daca va aduceti aminte, in iulie 2011, tot aici, in Cluj, ne-am vazut si am spus acelasi lucru. Si atunci am aflat din presa despre o ancheta a DNA, insa, ulterior, DNA a revenit cu un comunicat care a lamurit situatia. O sa va spun mai multe detalii atunci cand o sa am acces la acest dosar si cand voi sti despre ce este vorba" a declarat ministrul Laszlo Borbely.

Intrebat de jurnalisti daca se asteapta ca presedintele Traian Basescu sa de avizul pentru suspendarea sa din functie, Laszlo Borbely a precizat ca justitia trebuie sa isi faca datoria si ca ar fi rau daca in Romania justitia nu ar fi independenta.

×