x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lavinia Sandru: "Nu stiu ce a visat dl Nicolaescu!"

Lavinia Sandru: "Nu stiu ce a visat dl Nicolaescu!"

14 Feb 2005   •   00:00

Oferta facuta Laviniei Sandru cu doua zile in urma de catre purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, de a se inscrie in partid, a fost refuzata ieri cu fermitate de fostul membru PD.


ANIELA NINE

FARA ROST. Lavinia Sandru ii transmite deputatului PNL ca daca vrea sa-i castige bunavointa, nu e cazul, deoarece va sustine proiectele Guvernului
Aflata la biroul teritorial din Targu-Mures pentru sfarsitul de saptamana, Lavinia Sandru a "inchis" ieri "portita" care i se deschisese din partea PNL, filiala Mures. Ea a declarat Mediafax ca nu este interesata sa intre in PNL si totodata si-a reiterat afirmatiile conform carora, din postura de deputat independent, va sustine programul actualului Guvern. Conform declaratiilor lui Sandru, nici ceilalti doi colegi "de pedeapsa", Cosmin Gusa si Aurelian Pavelescu, nu intentioneaza sa se alature liberalilor. "Nu stiu ce a visat domnul Nicolaescu in noaptea dintre cele doua declaratii, total contradictorii, dar acum ma simt nevoita sa fac doua precizari. Daca incearca sa ne castige bunavointa, nu e nevoie. Noi am anuntat deja ca vom sustine toate proiectele Guvernului care sunt dedicate reformei si care sunt in favoarea romanilor si a Romaniei si subliniem ca noi ramanem parlamentari independenti si nici nu ne-am gandit sa ne inscriem in PNL", a replicat Lavinia Sandru.

INVITATIE. Deputatul PNL de Mures Eugen Nicolaescu este cel care, sambata, i-a lansat fostului membru PD o invitatie indirecta, aratand ca nu exclude ideea de a o primi in filiala mureseana a Partidului National Liberal pe Lavinia Sandru.

Astfel, Nicolaescu a anuntat ca, desi exclude in continuare orice colaborare cu "Initiativa 2003", condusa de Cozmin Gusa, fostii deputati PD, printre care si Lavina Sandru, pot fi exonerati de protocolul intern al Aliantei D.A., care interzice trecerea membrilor de la un partid la altul. Purtatorul de cuvant liberal a aratat totodata ca ideea primirii in PNL s-ar putea aplica cel putin in Mures, unde Lavinia Sandru a fost membru al organizatiei PD.

CONTRADICTIE. Afirmatia facuta de Nicolaescu sambata este cel putin contradictorie, ea venind la doar o zi dupa ce purtatorul de cuvant declarase ca liberalii vor respecta protocolul Aliantei PNL-PD si nu-i vor primi in partid pe cei trei demisionati.

PORTITA
"Daca unul din cei trei pedisti care au demisionat vor dori sa intre in PNL, vom analiza fiecare caz in parte, pentru ca vom fi exonerati de protocolul de alianta.
Eugen Nicolaescu
deputat PNL
×