x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUSL, manifest în centrul Sibiului. Siguranța cetățeanului trebuie să fie o prioritate pentru autorități

PUSL, manifest în centrul Sibiului. Siguranța cetățeanului trebuie să fie o prioritate pentru autorități

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   17:02
PUSL, manifest în centrul Sibiului. Siguranța cetățeanului trebuie să fie o prioritate pentru autorități

Duminică 19 noiembrie PUSL a organizat o acțiune – manifest în centrul orașului Sibiu, oraș în care la începutul acestei luni a avut loc un atac de o gravitate ieșită din comun. Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost atacat în propria sa casă de indivizi care nu au fost până în prezent identificați de Poliția Română.

Aflată în mijlocul sibienilor, Lavinia Șandru a declarat că siguranța cetățeanului trebuie să fie o prioritate pentru autoritățile române.

”Siguranța cetățeanului trebuie să fie o prioritate pentru autorități. Dacă acte grave cum a fost cel de la Sibiu nu sunt rezolvate în timp util, infractorilor li se creează senzația de impunitate, iar cetățenilor o frustrare îndreptățită față de lentoarea  și ineficiența forțelor de ordine. Avem nevoie de o Românie sigură în care să ne creștem copiii și în care să le putem asigura un viitor. Eșecuri de acest tip accentuează sentimentul unei societăți în care siguranța cetățeanului se degradează. Autoritățile trebuie să se organizeze mai bine, astfel încât societatea să rămână una sigură” a declarat Lavinia Șandru, președintele Institutului de Studii Social Liberale al PUSL.

Sibienii au răspuns în număr mare apelului membrilor Partidului Social Umanist Liberal de a-și lăsa urmele palmelor pe un manifest care cere autorităților să-i ajute să-și crească copiii în siguranță, într-o țară în care infractorii să nu devină o amenințare permanentă la adresa cetățenilor onești.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×