x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lavinia Şandru: UNPR nu va vota în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu

Lavinia Şandru: UNPR nu va vota în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu

06 Iul 2012   •   05:39
Lavinia Şandru: UNPR nu va vota în favoarea suspendării preşedintelui Traian Băsescu

Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru a declarat, aseara, ca parlamentarii progresisti nu vor vota solicitarea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Sandru a afirmat ca exprima pozitia partidului si reprezinta inclusiv pozitia parlamentarilor progresisti.

"Suntem impotriva suspendarii presedintelui pentru ca asta nu inseamna stabilitate. Noi suntem pentru stabilitate, noi ne-am infiintat pentru stabilitate si suntem impotriva oricarei actiuni care ar putea sa produca instabilitate in Romania, inclusiv impotriva suspendarii presedintelui", a spus Lavinia Sandru.

Intrebata daca aceasta pozitie a fost convenita inclusiv de catre liderul UNPR, Gabriel Oprea, Lavinia Sandru a spus ca "este pozitia partidului".

"Sunt vicepresedinte al partidului si nu vorbesc in numele meu si nici in numele meu ca parlamentar, ca nu-s parlamentar", a precizat Sandru, care a precizat ca aceasta pozitie ar fi inclusiv a parlamentarilor UNPR, chiar daca nu i se va pune nimanui "pistolul la tampla".

Parlamentul se va reuni, in aceasta dupa-amiaza, pentru a dezbate si vota solicitarea USL de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.

×