x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică LECTURILE DE VARĂ ALE ELENEI UDREA. S-ar putea să fii surprins de preocupările ei

LECTURILE DE VARĂ ALE ELENEI UDREA. S-ar putea să fii surprins de preocupările ei

04 Aug 2012   •   13:00
LECTURILE DE VARĂ ALE ELENEI UDREA. S-ar putea să fii surprins de preocupările ei

E vara, e vacanta, dar unii politicieni au totusi preocupari serioase. E si cazul Elenei Udrea. Fostul ministru citeste de zor lucruri grele, analize, pe care le recomanda si fanilor si prietenilor sai de pe Facebook.

Chiar daca e vara, Elena Udrea nu se poate rupe de politica, de realitatea imediata. E suprinzator faptul ca pe o asemenea canicula, cand cei mai multi dintre noi cautam doar o bucata de umbra, fostul ministru are lecturi atat de complicate. Pe pagina de Facebook, ne recomanda "o analiza foarte interesanta a lui Dragos Paul Aligica referitoare la unele dintre motivele pentru care USL alimenteaza si prelungeste criza politica". Nu am citit analiza respectiva pentru ca mi se pare absurda ideea ca este voba de o actiune premeditata.

Citeste si ELENA UDREA SOCHEAZA DIN NOU! De data asta il intrece chiar si pe Traian Basescu

GEST EXTREM AL ELENEI UDREA. Ce ii cere guvernului Ponta

EXPLICATIE HALUCINANTA a Elenei Udrea despre cursul EURO! NUTZI se pricepe pe Facebook si la economie

"Am postat pe blog un articol aparut ieri in presa de la Bucuresti in care un oficial european se arata socat de deciziile USL in cazul listelor de la referendum", scrie Elena Udrea intr-o alta postare. De data aceasta, am dat click. Dezamagirea a fost mare: nu era vorba nici de Merkel, nici de Hollande, ci de liderul grupului Partidului Popular European (PPE), adica familia politica din care face parte PDL.

×
Subiecte în articol: udrea Elena Udrea