x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii PD-L se ceartă din cauza Elenei Udrea

Liderii PD-L se ceartă din cauza Elenei Udrea

17 Aug 2009   •   00:00

Elena Udrea a reuşit să bage zâzanie şi în PD-L. Mărul discordiei - scandalul de la minister care e anchetat acum în Parlament. Protagonişti: lideri aflaţi la vârful partidului democrat liberal. Prim- vicepreşedinţii Theodor Stolojan şi Adriean Videanu şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Stolojan o critică, ceilalţi doi îi sar în apărare.

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, a susţinut că Guvernul a procedat greşit mărind bugetul ministerelor Tineretului şi Turismului, deoacere nu se poate vorbi de solidaritate când unii miniştri cheltuie "în neştire" bani pe activităţi festiviste.

Întrebat ce măsuri proaste a luat Guvernul Boc, liderul PD-L a răspuns că Executivul "a mărit bugetele unor ministere, care nu trebuiau mărite, şi la Tineret, şi la Turism şi în alte locuri".

"Noi discutăm de solidaritate în criză, acelaşi lucru l-am spus şi partidului din care fac parte, când discuţi de solidaritate nu poţi să vezi pe unul că cheltuie aşa, scoţând din buzunare bani în neştire pe fel de fel de aiureli festiviste. Nu poţi să accepţi asemenea lucruri indiferent cât de necesare sunt asemenea cheltuieli festiviste", a spus Stolojan, într+o emisiune a postului Realitatea TV.

Replici tăioase
"Domnul Stolojan mai are din când în când nişte chestiuni inexplicabile, dar e problema lui. Noi nu l-am mai văzut pe Stolojan de foarte multă vreme. Stolojan era viu, prezent cand s-a făcut bugetul, dacă i se păreau că sunt nişte cheltuieli festiviste, trebuia să spună atunci. Faptul că spune dintr-o dată chestiuni de genul ăsta, mie nu-mi place deloc", a spus Radu Berceanu.
Declaraţiile lui Theodor Stolojan au fost taxate şi de un alt vicepreşedinte democrat-liberal.
"Nu cred că toate cheltuielile de acest gen pot fi calificate ca festiviste. Cum poţi să promovezi turismul, România, dacă nu creezi ocazii?", a replicat Videanu.

realitatea.net

×