x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PDL Alba Iulia a demisionat din partid

Liderul PDL Alba Iulia a demisionat din partid

16 Aug 2010   •   00:00
Liderul PDL Alba Iulia a demisionat din partid
Sursa foto: cdep.ro/

Liderul PDL Alba Iulia, deputatul Călin Potor, a declarat că a demisionat oficial din toate funcţiile pe care le ocupa în PDL şi din partid, urmând să decidă către ce partid de opoziţie se va îndrepta.

Potor a declarat că a avut, luni dimineaţa, discuţii cu reprezentanţii conducerii PDL Alba, cărora le-a explicat decizia sa şi motivele pentru care a hotărât să demisioneze din partid, scrie Mediafax.

El a spus că în prezent are discuţii cu reprezentanţii partidelor de opoziţie - PSD şi PNL - care i-au lansat invitaţii de a merge în rândul lor, însă oficial nu a luat nicio decizie.

Potor a adăugat că în zilele următoare va decide spre ce partid de opoziţie va merge.

"Este prematur să spun unde voi merge, am discuţii cu ambele partide, ca structură nu vă ascund că eu sunt un om de stânga şi aşa am fost mereu, poate de asta am ales să activez în PDL, care era, la început, de centru stânga", a spus Potor.

Potor a menţionat că nu doreşte să comenteze prea mult plecarea sa din partid pe motiv că "nu vrea să plângă după cei de lângă care a plecat, dar nici să arunce cu noroi în ei".

El a afirmat că nu exclude ca în 2012 să candideze pentru o funcţie în administraţie, la Consiliul Judeţean Alba sau la Primăria Alba Iulia.

La rândul său, preşedintele PSD Alba, Ion Dârzu, a recunoscut că a avut primele discuţii cu deputatul Călin Potor despre posibila înscriere a acestuia în PSD. El a spus că discuţiile nu au fost oficiale deoarece Potor nu şi-a exprimat oficial intenţia de a se înscrie în rândul social-democraţilor.

Întrebat dacă i se va oferi o funcţie fostului deputat democrat-liberal, Dârzu a afirmat că discuţiile nu vor fi pe funcţii, ci pe integrarea acestuia într-o echipă care să aibă rezultate la nivel local şi mai ales la viitoarele alegeri.

×
Subiecte în articol: politic