x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunţat că cere demisia lui Dragnea şi Grindeanu

Liderul PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunţat că cere demisia lui Dragnea şi Grindeanu

15 Iun 2017   •   13:12
Liderul PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anunţat că cere demisia lui Dragnea şi Grindeanu

Preşedintele filialei teritoriale Neamţ a Partidului Naţional Liberal (PNL), deputatul Mugur Cozmanciuc, a spus joi că îi acuză pe social-democraţi că 'pun ţara în pericol prin jocul iresponsabil' pe care îl fac şi că cere demisia de urgenţă a lui Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu. 

Cozmanciuc a afirmat, printr-un comunicat de presă, că 'România nu este moşia PSD-ului', subliniind că ţara are nevoie de stabilitate. 

'Teatrul absurd pus în scenă de social-democraţii este de fapt o tragedie pentru România, pentru români. Instabilitatea cauzată de cei care vor în fapt doar să îşi apere interesele personale nu îi ajută cu nimic pe cetăţeni, drept urmare pentru a pune capăt acestei bătăi de joc cei doi 'protagonişti', Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent', se precizează în comunicat. 

Parlamentarul PNL consideră că Sorin Grindeanu 'trebuia să plece din fruntea Guvernului de la scandalul cu OUG 13', când Partidul Naţional Liberal a iniţiat o moţiune de cenzură. 

'Întreg guvernul ar trebui să plece cât mai repede. Şi, în plus, liderul PSD ar trebui să demisioneze pentru că i-a păcălit pe cei care le-au acordat votul. Preocuparea social-democraţilor se focusează doar pe reglarea de conturi, între grupuri interne de interese, nu pe ceea ce au promis în campania electorală că vor face pentru români, pentru România', conform sursei menţionate. 

Totodată, Cozmanciuc este de părere că actuala coaliţie 'nu merită' să fie la guvernare pentru că întreaga abordare a PSD - ALDE de până acum poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt - 'iresponsabilitate'. AGERPRES

×