x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderul PSD Suceava îi cere lui Boc să prezinte situaţia financiară reală a ţării

Liderul PSD Suceava îi cere lui Boc să prezinte situaţia financiară reală a ţării

20 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a cerut premierului Emil Boc, să facă publică situaţia financiară în care se găseşte ţara întrucât este necesar să fie cunoscut adevărul atât de populaţie, cât şi de către investitori.

Nechifor, membru al Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, a spus, într-o conferinţă de presă, că nimeni din ţară în afară de Traian Băsescu, Emil Boc şi Sebastian Vlădescu nu cunoaşte adevărata situaţie financiară.

"Cerem public să se facă publică situaţia financiară corectă. Trebuie să ştim cum stăm, câţi bani sunt, câţi sau cheltuit, cum s-au cheltuit, unde s-au scurs banii", a spus Nechifor, potrivit Mediafax.

El a arătat că foarte mulţi investitori străini, atât dintre cei care vor să facă investiţii, dar şi dintre cei care au investiţii în ţară, sunt cu ochii pe România, vor şi ei să ştie care este situaţia financiară.

"Trebuie să se ştie adevărul", a spus deputatul PSD. El a mai spus că şi partidele de opoziţie doresc să ştie situaţia financiară exactă a ţării pentru a putea elabora programe corecte de ieşire din criză.

×
Subiecte în articol: politic