x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liliana Mincă: "Atâta timp cât am PSD în spate, PNL în spate, PC lângă mine, nu am emoţii"

Liliana Mincă: "Atâta timp cât am PSD în spate, PNL în spate, PC lângă mine, nu am emoţii"

25 Apr 2010   •   00:00

Candidatul Alianţei PSD+PC la alegerile din Colegiul 19, Liliana Mincă, a declarat că nu are emoţii pentru scrutinul de duminică, întrucât are în spate PSD şi PNL, dar şi PC.

''Atâta timp cât am PSD în spate, PNL în spate, PC lângă mine, nu văd ce emoţii aş putea să am, atâta timp cât cei care vor veni să voteze astăzi vor vota cu capul şi vor vota pentru toţi românii'', a spus aceasta, înainte de a-şi exprima dreptul de vot.

Ea a venit însoţită de social-democrata Aura Vasi;le, dar şi de reprezentanţi ai PC şi ai PNL.

Liliana Mincă i-a invitat pe toţi cetăţenii să iasă din casă, să se implice şi să-şi exercite dreptul de vot. Ea a primit în secţia de vot un buchet de flori de la un reprezentabnt al PSD, care i-a urat succes.

"Las în puterea lui Dumnezeu rezultatul", a spus Mincă. Întrebată de temeri privind eventuale nereguli în procesul electoral, candidata PC a spus că autorităţile statului sunt cele care trebuie să se ocupe de această problermă, adăugând că este o femeie puternică şi nu se victimizează.

Candidata PSD-PC a precizat că în continuare va merge şi în alte secţii de votare, arătând că este normal să fie alături de colegii săi şi de cetăţenii care, începând de duminică, reprezintă familia sa.

×
Subiecte în articol: politic