x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea, despre afirmațiile lui Cătălin Rădulescu: Nu se poate juca cu așa ceva. Riscă foarte multe

Liviu Dragnea, despre afirmațiile lui Cătălin Rădulescu: Nu se poate juca cu așa ceva. Riscă foarte multe

15 Mar 2017   •   13:55
Liviu Dragnea, despre afirmațiile lui Cătălin Rădulescu: Nu se poate juca cu așa ceva. Riscă foarte multe

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că declaraţiile deputatului Cătălin Rădulescu sunt "foarte periculoase", iar partidul pe care îl conduce nu este de acord cu acest fel de comportament. 

"Am o părere mai mult decât proastă despre declaraţiile dumnealui. Dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par foarte periculoase. Eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Un om nu se poate juca cu asemenea afirmaţii, ameninţând că le foloseşte şi, în acelaşi timp, să aibă dreptul de a purta în mod legal arme de foc", a spus Dragnea, miercuri, după bilanţul MAI. 

Întrebat dacă Rădulescu va fi exclus din PSD, Liviu Dragnea a afirmat că se va discuta la nivelul partidului. 

"O să discutăm în partid lucrul ăsta, pentru că nu iau decizii singur. Riscă foarte multe lucruri. PSD-ul nu este de acord cu un asemenea comportament", a punctat Dragnea, care a precizat că nu a vorbit cu Rădulescu după respectivele declaraţii. 

Parchetul General s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice în urma declaraţiilor făcute de deputatul Cătălin Rădulescu. 

Totodată, poliţiştii din Argeş s-au sesizat din oficiu şi au anunţat verificări cu privire la respectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce Rădulescu a afirmat că deţine o armă letală. 

Cătălin Rădulescu, care este deputat PSD de Argeş, a declarat, într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare". 

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea". 

Ulterior, Cătălin Rădulescu a declarat că a primit 150 de ameninţări cu moartea şi a anunţat că îi va da în judecată pe cei care au procedat în acest mod pe Facebook. AGERPRES

×