x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea despre mesajele de pe WhatsApp, ajunse în presă: Ar trebui făcută o sesizare, o plângere

Liviu Dragnea despre mesajele de pe WhatsApp, ajunse în presă: Ar trebui făcută o sesizare, o plângere

06 Iun 2017   •   19:09
Liviu Dragnea despre mesajele de pe WhatsApp, ajunse în presă: Ar trebui făcută o sesizare, o plângere
Sursa foto: DIANA OROS

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că ar trebui făcută o plângere cu privire la presupusele conversaţii ale unor membri ai partidului pe WhatsApp, precizând că unii dintre colegii săi se consultă cu avocaţi pe acest subiect. 

"Şi eu aş vrea să văd dacă acele conversaţii sunt adevărate. Ăsta este un aspect. Un alt aspect, cred că, totuşi, am vorbit cu colegii mei, consultă de câteva zile câţiva avocaţi, cred că ar trebui făcută o sesizare, o plângere, ceva de genul ăsta, ca să vedem, dacă acele conversaţii sunt adevărate, cum au fost obţinute. Sigur că poate părea un moft, ni s-a mai spus asta, că secretul corespondenţei şi al convorbirilor private trebuie respectat, să vedem dacă a fost respectat", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

Întrebat dacă recunoaşte vreunul dintre mesajele pe care se presupune că le-ar fi scris pe acel grup, Dragnea a spus că nu păstrează toate conversaţiile pentru că ar însemna să îi "bubuie telefonul". 

"Nu îmi aduc aminte ce am mai spus atunci cuvânt cu cuvânt, dar, dacă acele conversaţii sunt adevărate, eu aş vrea să văd probe indubitabile, nu print screen-uri", a spus el. 

Sursa: Antena 3

×