x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea nu va mai folosi imaginea partidului până nu-și rezolvă problemele cu justiția

Liviu Dragnea nu va mai folosi imaginea partidului până nu-și rezolvă problemele cu justiția

24 Aug 2022   •   17:40
Liviu Dragnea nu va mai  folosi imaginea partidului până nu-și rezolvă problemele cu justiția
Sursa foto: DIANA OROS

Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea lui Liviu Dragnea, anunță, miercuri, formațiunea politică: „APP a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului”.

„Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie a luat act de solicitarea domnului Liviu Dragnea, în cadrul C.E.X. desfășurat la Bacău în data de 18.08.2022, unde a participat ca invitat, prin care a cerut să nu i se mai asocieze imaginea și numele său în comunicatele și acțiunile partidului. Biroul Permanent Național al Alianței Pentru Patrie înțelege că motivarea solicitărilor sale vin în urma situațiilor juridice actuale cu care se confruntă, a hotărârilor judecătorești definitive prin care are interdicția de a fi membru al vreunui partid și de a se implica în politică”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Alianța Pentru Patrie nu dorește ca în această perioadă în care Liviu Dragnea are restricțiile impuse de lege „să vulnerabilizeze drepturile și libertățile cetățenești ale acestuia”.

„În concluzie, Alianța Pentru Patrie așteaptă ca Liviu Dragnea să își rezolve problemele juridice, să se hotărască ulterior dacă dorește să mai facă politică și eventual să devină Membru APP. Ținând cont de aspectele enumerate mai sus Alianța Pentru Patrie nu va mai folosi din acest moment numele și imaginea domnului Liviu Dragnea”, se mai menționează în comunicat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liviu dragnea