x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea, sensibil la rugăminți

Liviu Dragnea, sensibil la rugăminți

de Adrian Ilie    |    18 Mai 2015   •   23:06
Liviu Dragnea, sensibil la rugăminți
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Demisia lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD nu a fost oficializată în cadrul şedinţei Biroului Permanent. Decizia finală urmează să se ia mâine, la reuniunea Comitetului Executiv Naţional.

Preşedintele Victor Ponta a spus că toţi membrii BPN i-au cerut lui Dragnea să renunţe la ideea demisiei întrucât condamnarea primită de acesta în dosarul Referendumului nu vizează acte de corupţie, chiar dacă în martie Consiliul Naţional a adoptat o rezoluţie prin care membrii PSD condamnaţi în justiţie îşi pierd funcţia politică. Liviu Dragnea s-a arătat încântat de sprijinul pe care l-a primit din partea colegilor de partid şi a spus că se va mai gândi până miercuri dacă merge până la capăt cu demisia. Poziţia liderilor PSD este justificată prin faptul că Dragnea nu a fost condamnat pentru fapte de corupţie, ci ca urmare a unei decizii politice care, în 2012, a avut sprijinul întregului partid.

„Suntem sancționați tot PSD-ul pentru că l-am suspendat pe Băsescu și pentru Referendumul din 2012. Cei de la PNL, în stilul lor obișnuit, s-au fofilat și nu mai știu nimic de Băsescu și de Referendumul 2012”, a spus Victor Ponta.
 

×