x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea şi-a anulat participarea la Şcoala de pregătire politică a tinerilor din PSD la Neptun

Liviu Dragnea şi-a anulat participarea la Şcoala de pregătire politică a tinerilor din PSD la Neptun

16 Iun 2017   •   17:20
Liviu Dragnea şi-a anulat participarea la Şcoala de pregătire politică a tinerilor din PSD la Neptun
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Tinerii social-democraţi s-au întâlnit, vineri, la Neptun, la Şcoala de pregătire politică, unde iniţial şi preşedintele PSD Liviu Dragnea îşi anunţase prezenţa, însă acesta nu a mai venit. 

În contextul politic actual, social-democraţii pregătesc textul moţiunii de cenzură ce urmează a fi depusă la începutul săptămânii viitoare şi poartă negocieri politice pentru a-şi asigura susţinerea moţiunii în Parlament. 

Tinerii social-democraţi participă, vineri, la Neptun, la seminarii pe teme legate de finanţări europene, cariera tinerilor în PSD, administraţie publică locală şi centrală, precum şi un seminar intitulat ''2019-examen PSD''. La seminarii sunt prezenţi lideri PSD, parlamentari tineri şi deputaţi europeni. 

Reprezentanţii TSD sunt preocupaţi de principalul subiect politic: Guvernul Grindeanu, susţinând că e nevoie de unitate în partid. 

Deschiderea oficială a Şcolii politice TSD are loc vineri seara. Sute de tineri social-democraţi sunt prezenţi la seminariile şi conferinţele de la Şcoala de pregătire politică, ce are loc în perioada 15-18 iunie la Neptun.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: dragnea scoala politica psd neptun