x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Dragnea va propune ''cel puţin'' suspendarea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu pe o perioadă determinată

Liviu Dragnea va propune ''cel puţin'' suspendarea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu pe o perioadă determinată

18 Mar 2017   •   19:00
Liviu Dragnea va propune ''cel puţin'' suspendarea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu pe o perioadă determinată

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Timişoara, că va cere ''cel puţin'' suspendarea din calitatea de membru PSD pe o perioadă determinată a deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu, după afirmaţiile făcute de acesta în spaţiul public. 

Dragnea a fost întrebat de jurnalişti dacă are armă acasă. 

''Nu am armă acasă. Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa Organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumnealui pentru acest Parlament. Voi propune colegilor mei din Comitetul Executiv cel puţin suspendarea din calitatea de membru PSD pentru colegul nostru, pentru o perioadă determinată. Am spus 'cel puţin'. Şi asta vom discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD, pentru că afirmaţiile acestui domn deputat sunt total inacceptabile şi periculoase, în acelaşi timp'', a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă. 

În acelaşi context, liderul PSD a subliniat că ''demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare îţi dai demisia'' şi că îi transmite repetat ''semnale'' în acest sens deputatului Rădulescu. 

''Eu îi tot transmit semnale, hotărăşte dumnealui ce face până a ajunge la Comitetul Executiv'', a conchis Liviu Dragnea. 

Cătălin Rădulescu a declarat recent, într-un interviu pentru "Adevărul": "Pentru ce mai se duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi pentru ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franţa, în America, peste tot. Noi am făcut, am cerut autorizare, să ceară şi ei autorizare". 

El a mai spus că are o armă AKM: "Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu şi hotărârea mea". 

Ulterior, Cătălin Rădulescu a declarat că a primit 150 de ameninţări cu moartea şi a anunţat că îi va da în judecată pe cei care au procedat în acest mod pe Facebook. AGERPRES

×