x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liviu Negoiță și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Liviu Negoiță și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   14:58
Liviu Negoiță și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1

Liviu Negoiță și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 1, alături de semnăturile de susținere.

Candidatul PUSL a vorbit și despre câteva dintre prioritățile mandatului său.

„Mi-am depus astăzi candidatura cu gândul că cetățenii Sectorului 1 au nevoie ca primăria pe care o plătesc din banii lor să funcționeze normal, să funcționeze în interesul lor. Până acum, locuitorii Sectorului 1 au avut parte doar de scandal și mizerie. Programul meu include utilități pentru toate străzile din Sectorul 1, siguranță în școli și pe străzi. Am în plan șase mari parcări în Sectorul 1, reabilitarea piețelor din sector, care astăzi sunt într-o stare deplorabilă. Lucrurile în Primăria Sectorului 1 au fost lăsate de izbeliște”, a spus Liviu Negoiță.

Alături de Liviu Negoiță, la depunerea candidaturii s-a aflat Cristian Popescu Piedone, președintele PUSL și viitorul primar general.

„Am spus că politica este bună, la nivelul la care trebuie făcută, în Parlament și la Președinția României. Noi suntem administratori. Este inadmisibil ca la nivelul Sectorului 1 să ai un excedent bugetar de 150 de milioane de euro, în timp ce ai șobolani pe străzi, copaci care stau să cadă. Ei au stat în birouri și s-au certat politic. Ca primar general voi fi frate al cetățeanului și al primarilor de sector, indiferent de culoarea lor politică. După campanie vine ziua în care viitorul nostru, al copiilor noștri, depinde doar de noi, de administratori. Susțin profesioniștii, îi susțin pe Liviu Negoiță, pe Daniel Băluță și, de ce nu, pe tânăra speranță Rareș Hopincă”, a punctat Cristian Popescu Piedone.

×