x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban le cere scuze românilor. Motivul regretelor fostului lider PNL

Ludovic Orban le cere scuze românilor. Motivul regretelor fostului lider PNL

27 Sep 2021   •   15:58
Ludovic Orban le cere scuze românilor. Motivul regretelor fostului lider PNL
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

După alegerile de la Congresul PNL, fostul șef al partidului, Ludovic Orban și-a exprimat părerea despre participarea la eveniment a președintelui Klaus Iohannis. 

”Ar trebui să îmi cer scuze față de mulți români care au crezut în mine, care au votat cu Iohannis pentru că i-am convins eu”, a spus acesta.

În plus, el este de părere  că SRI ar trebui să investigheze felul în care șeful statului s-a implicat în alegerile din PNL.

”Nu este Cîțu în poziția în care să îmi ceară mie explicații. Ați văzut cu ochii dumneavoastră cum, la acest congres, președintele României a încălcat Constituția. Pot să spun că deja le-am cerut scuze la foarte mulți români care m-au abordat direct și mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis."

Totodată, Orban spune că nu se siimte învins ș va lupta mai departe pentru valorile în care crede. 

”Multă lume se întreabă ce voi face. Vreau să transmit un mesaj simplu și clar. Rămân același om! Nu pot fi înfrânt! Și dacă nu mai sunt președinte al PNL, voi continua lupta pentru lucrurile în care cred cu și mai multă energie, cu și mai multă vigoare, cu și mai multă hotărâre decât am făcut până acum”.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban pnl