x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: PD-L şi PSD se pregătesc să fraudeze alegerile!

Ludovic Orban: PD-L şi PSD se pregătesc să fraudeze alegerile!

30 Mai 2009   •   00:00

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, acuză Partidul Democrat-Liberal (PD-L) şi Partidului Social Democrat (PSD) că se pregătesc de fraudarea alegerilor.



El susţine că Legea electorală a fost modificată astfel încât preşedinţii secţiilor de votare să fie numiţi politic direct de către prefect, nu la propunerea primarilor, aşa cum era legiferat până acum. "Cel puţin o treime dintre preşedinţii secţiilor de votare sunt membri ai PD-L sau ai PSD sau angajaţi, sau subalterni ai unor membri de vază ai PD-L şi PSD. Tentativa de fraudă este evidentă în această privinţă şi îmi dau seama că, de fapt, şi PSD şi PD-L sunt absolut disperate, pentru că încep să simtă pe pielea lor efectele minciunilor gogonate, a promisiunilor deşănţate pe care le-au făcut, mai ales efectele deteriorării grave a nivelului de viaţă în România", a afirmat Orban citat de Agerpres.

Liderul liberal ameninţă că PNL va urmări atent procesul electoral din 7 iunie şi, acolo unde va fi cazul, va recurge la "sesizări, contestaţii şi petiţii", chiar plângeri penale împotriva preşedinţilor secţiilor de votare care vor acţiona politic.

×
Subiecte în articol: politic