x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban vrea să câștige următoarele alegeri prezidenţiale cu Iohannis candidat din partea PNL

Ludovic Orban vrea să câștige următoarele alegeri prezidenţiale cu Iohannis candidat din partea PNL

08 Apr 2017   •   15:35
Ludovic Orban vrea să câștige următoarele alegeri prezidenţiale cu Iohannis candidat din partea PNL
Sursa foto: DIANA OROS

Liberalul Ludovic Orban, care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL), susţine că unul dintre obiectivele sale politice la conducerea PNL este acela de a câştiga următoarele alegeri prezidenţiale cu Klaus Iohannis în poziţia de candidat al liberalilor. 

Orban a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă organizată la Botoşani, că PNL are obligaţia de a susţine programul politic prezentat în 2014 de Iohannis. 

'Obiectivul pe care mi-l voi fixa ca şi candidat la preşedinţia PNL va fi obiectivul de câştigare a alegerilor prezidenţiale, a alegerilor locale şi alegerilor parlamentare din 2020. La ora actuală, Klaus Iohannis, chiar dacă nu mai este membru PNL, a devenit preşedintele României candidând din partea PNL de pe poziţia de preşedinte al PNL. PNL s-a angajat în campania din 2014 să pună în practică nişte obiective, un program alături de preşedintele Klaus Iohannis', a afirmat Ludovic Orban, citează Agerpres.

×
Subiecte în articol: iohannis pnl ludovic orban