x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lui Mazăre nu i-a plăcut piesa de teatru la care a fost invitat de Mircea Geoană

Lui Mazăre nu i-a plăcut piesa de teatru la care a fost invitat de Mircea Geoană

15 Iul 2009   •   00:00

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că nu i-a plăcut piesa de teatru la care a fost invitat, alături de alţi lideri social-democraţi, de către Mircea Geoană, la Teatrul Bulandra, din Capitală.



"Am văzut o piesă de teatru proastă. Din păcate, au fost destul de puţini cei care au avut curajul să o spună şi mai puţini cei care au avut curajul să se ridice şi să iasă afară. Era o piesă de teatru care mi s-a părut că e jucată într-un ospiciu de nebuni. Îmi pare rău că trebuie să spun acest lucru, noi avem actori buni, merg la teatru, dar a fost o piesă de teatru proastă. Mie nu mi-a plăcut", a afirmat Mazăre, citat de Mediafax.

El a spus că i-a urat liderului PSD multă sănătate şi i-a dus cadou un tablou cu marea, realizat de către pictorul Ionel Mătăsăreanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi-a serbat, marţi seară, cei 51 de ani, într-o petrecere privată organizată la Teatrul Bulandra, cei aproximativ 200 de oaspeţi fiind invitaţi să urmărească spectacolul de teatru "Toţi cinci", susţinut de trupa lui Dan Puric, apoi să participe la un cocktail.

La petrecerea privată au luat parte personalităţi din lumea politică, economică, culturală şi sportivă, precum şi analişti economici, analişti politici şi ziarişti.

×
Subiecte în articol: politic teatru