x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Macovei, întrebată dacă va pleca din PDL: Astăzi nu. Oricum, dacă plec, nu mă duc la USL

Macovei, întrebată dacă va pleca din PDL: Astăzi nu. Oricum, dacă plec, nu mă duc la USL

03 Apr 2012   •   08:29
Macovei, întrebată dacă va pleca din PDL: Astăzi nu. Oricum, dacă plec, nu mă duc la USL

Vicepresedintele PDL Monica Macovei a declarat ca inca nu ia in calcul sa plece din PDL, dar ca nu stie ce se va intampla si ca, oricum, daca va pleca, nu va merge la USL.

"Astazi nu. Nu stiu ce se va intampla. Depinde ce se va intampla. Oricum, daca plec, nu ma duc la USL", a raspuns Macovei, intrebata fiind daca ia in considerare sa plece din PDL.

Vicepresedintele PDL a mai spus ca nu este de acord cu organizarea unui congres extraordinar al PDL inaintea alegerilor locale. "Inainte de alegerile locale nici intr-un caz. Sa discutam cu colegii", a afirmat Monica Macovei, potrivit Mediafax.

In ceea ce priveste decizia de excludere a lui Cristian Preda din PDL, Macovei a reiterat ca va lupta in CNC pentru a nu fi confirmata excluderea si a spus ca aceasta i se pare "o masura proasta".

"Cristi Preda nici nu era in tara si nici nu a fost ascultat. Era normal sa stai de vorba cu persoana respectiva", a spus Macovei.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobata, luni, de conducerea partidului. Hotararea finala urmeaza sa fie luata de Consiliul National de Coordonare al PDL.

×