x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință să răspundă la acuzații

Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință să răspundă la acuzații

de Redacția Jurnalul    |    17 Apr 2024   •   17:39
Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință să răspundă la acuzații
Sursa foto: Hepta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi cere lui Cătălin Cîrstoiu să lămurească toate acuzațiile care i se aduc. „Nu riscăm nimic, nu și-a depus încă candidatura”, adaugă el.

„Nu riscăm nimic, nu și-a depus candidatura”, spune Ciolacu. „În momentul de față, eu cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia coaliției a fost ca dl. Cîrstoiu să fie candidatul comun, este ca dl. doctor Cătălin Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să răspundă la toate acuzațiile.

Nu am avut această discuție de retragere.

„Am avut discuții cu staffurile și cu oamenii politici din coaliție, dar nu e un lucru anormal. Nu am avut o discuție punctuală de a retrage pe cineva sau de a venit alt candidat. Primul pas e să țină această conferință, Nu putem merge mai departe dacă nu lămurim toate aceste acuzații. După ce, iau în calcul că dl. Cătălin Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public, în fața presei, să explice toate aceste acuzații”, adaugă Ciolacu.

Marcea Ciolacu afirmă că este premier și lider PSD, nu este nici „procuror, nici judecător, nici inspector ANI”.

„Dl. Cîrstoiu va ieși și va explica. Nimeni nu a trimis la un organ de cercetare penală ceva ce îl privește pe dl. Cîrstoiu. (...) Nu riscăm nimic, nu și-a depus încă candidatura. Până atunci, dl. Cîrstoiu trebuie să țină o conferință de presă”, încheie Ciolacu.

Cătălin Cîrstoiu „este foarte determinat să continue”, spunea marți liderul PNL, Nicolae Ciucă. El excludea o susținere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

„Mâine, poimâine cel mai târziu va clarifica aceste chestiuni, pentru că domnia sa trebuie să le clarifice. Atât timp cât nu a avut. Omul ăsta a făcut numai lucruri rele? Că a avut o problemă de comunicare, acceptăm. De aceea e normal ca dl. doctor să aibă o comunicare în care să lămurească toate aceste chestiuni. În momentul în care l-am desemnat am solicitat clarificări despre eventualele probleme. La vremea respectivă ni s-a spus că nu sunt. Eu nu am alte argumente sau alte completări de făcut pe acest subiect”, declara marți Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu cirstoiu conferinta acuzatii