x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe șeful ASF: Demersuri populiste ale opoziției

Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe șeful ASF: Demersuri populiste ale opoziției

de Redacția Jurnalul    |    17 Mar 2023   •   21:00
Ciolacu, după ce Drulă i-a cerut să-l demită pe șeful ASF: Demersuri populiste ale opoziției
Sursa foto: Lucian Alecu

Solicitarea USR pentru revocarea din funcție, de către Parlament, a actualei conduceri a ASF este un demers populist al opoziției, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Românii, în acest moment, chiar dacă e nevoie de niște delimitări, nu așteaptă ca prima reacție să fie demiterea”.

„Am spus că statul român și reglementatorul să fie pregătiți în cazul în care se mai întâmplă așa ceva (falimentul unui asigurător - n.r.). Noi vorbim de niște autorități de reglementare, adevărat - subordonate Parlamentului., Există o procedură, dar există și niște legi în România. Eu înțeleg demersurile populiste ale opoziției. Nu am nicio problemă, le respect, e normal să fie așa... Cred că românii în acest moment, chiar dacă e nevoie de niște delimitări, nu așteaptă ca prima reacție să fie demiterea. Sunt ferm convins că Parlamentul va lua deciziile corecte în perioada următoare”, spune Marcel Ciolacu.

USR a depus vineri solicitare oficială pentru revocarea din funcție, de către Parlament, a actualei conduceri a ASF, care „a privit pasivă cum milioane de români au fost păgubiți de companiile de asigurări”.

„Să fie limpede: ASF a lăsat Euroins să vândă hârtii A4 pe post de RCA”, spunea Cătălin Drulă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Cătălin Drulă