x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, la congresul UDMR: Bine v-am găsit la guvernare, cred că nu aveți alte planuri

Marcel Ciolacu, la congresul UDMR: Bine v-am găsit la guvernare, cred că nu aveți alte planuri

de Redacția Jurnalul    |    28 Apr 2023   •   17:16
Marcel Ciolacu, la congresul UDMR: Bine v-am găsit la guvernare, cred că nu aveți alte planuri
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a ținut un discurs în cadrul congresului UDMR care se desfășoară zilele acestea la Timișoara. Bine v-am găsit la guvernare, bănuiesc că nu aveți alte planuri, a spus liderul PSD care a atins mai multe subiecte de actualitate în timpul discursului.

Liderul PSD a vorbit despre „ciuma” pe care o reprezintă pensiile speciale, despre inflația care îi afectează pe români și despre necesitatea unui aparat bugetar suplu.

„Cred ca e momentul să vindecăm anumite răni în societate (...) o facem pentru că s-a ajuns prea departe (...) Suntem și noi vinovați”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD a vorbit și despre relațiile dintre liderii partidelor din arcul guvernamental.

„Este normal să fie discuții între noi, să ne susținem sau să nu ne susținem anumite proiecte, acest lucru face parte din politică. Cred că numai împreună, într-un parteneriat corect, putem să depășim și să încercăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor românilor”, a mai spus Ciolacu adăugând că liderii partidelor aflate la guvernare înțeleg costurile electorale ale deciziilor lor.

Congresul UDMR se desfășoară vineri și sâmbătă la Timișoara. Actualul lider al UDMR, Kelemen Hunor, candidează pentru un nou mandat de preşedinte.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu congres