x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Iohannis: Președintele a recunoscut că PSD a câștigat alegerile

Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Iohannis: Președintele a recunoscut că PSD a câștigat alegerile

14 Dec 2020   •   12:25
Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Iohannis: Președintele a recunoscut că PSD a câștigat alegerile

Marcel Ciolacu, a declarat, după consultările de la Palatul Cotroceni, că președintele Iohannis a recunoscut și a felicitat faptul că PSD a câștigat aceste alegeri. De asemenea, a spus că propunerea PSD în persoana domnului Rafila este o propunere onorabilă.

„Am menționat faptul că acele negocieri ridicole de la Vila Lac nu au ce căuta în democrația reală. Vom aștepta finalizarea tuturor negocierilor pentru a trage o concluzie. Am insistat că România trece printr-o perioadă complicată atât în ceea ce privește criza sanitară, cât și criza economică și nu ne permitem o majoritate în Parlament fragilă”, a declarat liderul social-democraților după consultări.

PSD consideră că un guvern de uniune națională este cea mai bună soluție în acest moment pentru România: „Normal în această construcție politică partidul care a câștigat alegerile trebuie să desemneze primul-ministru în persoana domnului Alexandru Rafila”.

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis i-a întrebat pe cei din PSD cu cine ar putea forma majoritatea parlamentară pentru un guvern condus de Alexandru Rafila, Ciolacu a răspuns că toate forțele politice ar fi reprezentate.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu consultări cotroceni