x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Președinție și Primăria Capitalei

Marcel Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Președinție și Primăria Capitalei

06 Sep 2022   •   16:06
Marcel Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Președinție și Primăria Capitalei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Gabriela Firea ar trebui să se decidă unde va dori să candideze, la Președinție sau la Primăria Municipiului București, pentru că la alegerile din 2024 „e clar că va fi candidatul și locul”.

„Și eu m-aș bucura că viitorul președinte al României să fie o doamnă. Era o discuție, un discurs al domnului secretar general PSD (Paul Stănescu - n.r.) în față doamnelor. Presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă doamna Gabriela Firea dorește să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la această (funcție, de președinte al României - n.r.), eu nu am decât să mă bucur”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă, însă, că ar trebui desemnat un alt candidat pentru funcția de primar general al Capitalei.

„Singura problema (este - n.r.) că va trebui și noi, cu colegii și cu dânsa, pentru că e președinta organizației București, să găsim un candidat pentru București. Încă nu au fost discuții clare cine.... Toate alegerile sunt în același an,2024, deci e clar că va fi candidatul și locul. Discuțiile mele cu doamna Firea au fost că dorește un nou mandat și eu personal și colegii o susținem pe doamna Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primăria Generală (a Capitalei - n.r.)”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

×