x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu îl somează pe Iohannis să ia măsuri în privința premierului Florin Cîțu

Marcel Ciolacu îl somează pe Iohannis să ia măsuri în privința premierului Florin Cîțu

01 Oct 2021   •   11:19
Marcel Ciolacu îl somează pe Iohannis să ia măsuri în privința premierului Florin Cîțu
Sursa foto: Lucian Alecu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere președintelui Klaus Iohannis să intervină pentru a-l opri pe Florin Cîțu să aloce bani din Fondul de Rezervă al Guvernului unor primării PNL. Dacă nu o va face se va trezi cu aleșii PSD la porțile Palatului Cotroceni.

El susține că premierul intenționează să aloce bani unor primării conduse de membri PNL.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria! De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mari de fonduri pentru salvarea unor vieți”, scrie Marcel Ciolacu, publicat pe Facebook.

Șeful PSD îi cere președintelui să intervină. În caz contrar, aleșii PSD din țară vor veni să protesteze în fața Palatului Cotroceni, spune Ciolacu.

„Îi cer și președintelui Iohannis să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloșie! Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni”, precizează Marcel Ciolacu.

Moțiunea de cenzură a PSD va fi supusă aprobării marți, în Parlament.

Mediafax

×