x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre remaniere: „Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm... e ceva normal”

Ciolacu, despre remaniere: „Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm... e ceva normal”

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   15:31
Ciolacu, despre remaniere: „Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm... e ceva normal”
Sursa foto: Hepta

„Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere” după evaluarea miniștrilor, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm”.

„Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere. Va fi în discuție și o remaniere. este o normalitate, nu înseamnă că cineva... Sunt oameni care mențin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm... e ceva normal”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ministerele celor de la UDMR se vor schimba, el a spus că acest lucru se va discuta în coaliție.

„Momentan plecăm de la o bază, care înseamnbă protocolul. iertați-mă, facem politică. Politica înseamnă negociere. Important este că am ajuns la niște principii și la faptul că nu facem trageri de ministere din căciulă. Ați văzut ce s-a întâmplat când am tras din căciulă - doi ani de zile a fost un dezastru. Dacă vreți să ne întoarcem la căciulă, pe mine nu... Eu de încălțat cu fesul nu mă încalț”, încheie Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut luni evaluarea miniștilor, iar criterul prioritar să fie implementarea PNRR și a jaloanelor PNRR: „De acolo să plecăm cu o discuție profesionistă”.

(sursa: Mediafax)

 

Marcel Ciolacu, după ce a cerut evaluarea miniștrilor: Mai mult ca sigur că va fi și o remaniere

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu remaniere guvern