x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, întâlnire cu delegația Renault: Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor

Ciolacu, întâlnire cu delegația Renault: Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   23:30
Ciolacu, întâlnire cu delegația Renault: Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor
Sursa foto: gov.ro

Premierul Marcel Ciolacu a avut joi o întâlnire cu membrii unei delegații a grupului Renault, pe care i-a asigurat de sprijinul Guvernului pentru consolidarea proiectelor din România.

Premierul a discutat cu delegația Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investițiilor în România.

„Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuție semnificativă în economia României. Dacia este un brand național cu istorie, dar și cu viitor. Susținem economia românească! I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-și consolida proiectele aici, în România”, a spus Marcel Ciolacu.

Conform acestuia, în cadrul discuției a fost salutată ideea ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte atașamentul puternic al românilor față de acest brand național.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Renault