x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu: Să vină Poliția la mine! Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte

Marcel Ciolacu: Să vină Poliția la mine! Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte

de Alice Petrescu    |    24 Feb 2021   •   13:48
Marcel Ciolacu: Să vină Poliția la mine! Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat pe pagina sa de socializare, că va purta discuții cu sindicaliștii din Poliție, pentru ca drepturile acestora „să fie respectate” și îi acuză pe premierul Florin Cîțu și președintele Klaus Iohannis că „nu au timp să îi asculte”.

 

”S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Sute de polițiști au protestat miercuri la Palatul Cotroceni, alături de alți sindicaliști din sistemul de apărare și ordine publică, față de decizia de înghețare a salariilor și de tăiere a sporurilor. 

De asemenea, polițiștii mai cer și actualizarea normei lunare de hrană acordate personalului MAI, dat fiind faptul că actuala valoare nu a fost actualizată cu indicii preţurilor de consum ai produselor alimentare, aşa cum aceştia sunt stabiliţi de Institutul Naţional de Statistică.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu protest politisti