x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Neacșu, propus secretar general al guvernului. Ciolacu: Îmi asum această numire

Marian Neacșu, propus secretar general al guvernului. Ciolacu: Îmi asum această numire

02 Dec 2021   •   09:25
Marian Neacșu, propus secretar general al guvernului. Ciolacu: Îmi asum această numire
Sursa foto: Hepta

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că își asumă numirea lui Marian Neascșu în postul de secretar general al guvernului.

„Am făcut această propunere domnului Marian Neacșu și nu e atributul meu, e atributul primului-ministru, i-am adus la cunoștință primului-ministru cine dorim să fie secretar general”, a spus Marcel Ciolacu, miercuri seara, la România Tv.

Întrebat dacă Marian Neacșu a avut o condamnare, Ciolacu a spus: "Nu a fost atât de norocos ca alţi preşedinţi, de exemplu, de ţară. Ca să dau un exemplu. Hai să înţelegem, domnul Neacşu nu a furat nimic! Domnul Neacşu, ca mulţi alţi aleşi locali, primari, a făcut parte dintr-un Consiliu de Administraţie, nu a fost plătit, nici nu mai ştiu, la o şcoală sau aşa ceva. Şi-a angajat fata pe o perioadă de patru luni, deci haideţi... Asta e corupţie? În acest moment, cred că lucrurile sunt foarte clare! Staţi uşor că domnul Neacşu am înţeles că a avut o condamnare pe această incompatibilitate, pe conflict de interese... e depăşită juridic. Domnului Neacşu nu îi apare nimic în cazier. Ce facem, omorâm oamenii? Eu îmi asum această numire. Categoric!”, a mai spus președintele PSD.

Marian Neacşu, în vârstă de 57 de ani, ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). 

×
Subiecte în articol: Marian Neacşu Marcel Ciolacu