x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Săniuţă pleacă din PSD

Marian Săniuţă pleacă din PSD

01 Feb 2011   •   16:56

Deputatul Marian Săniuţă şi-a anunţat, în plenul Camerei, demisia din PSD, precizând că va activa în continuare ca deputat independent. Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat că a aflat de la televizor că deputatul Marian Săniuţă şi-a dat demisia din PSD, Cosma precizând că Săniuţă nu şi-a înştiinţat colegii din organizaţie asupra intenţiei de a demisiona din partid. "Organizaţia PSD Prahova nu a fost înştiinţată asupra demisiei domnului deputat Marian Săniuţă. Ca orice partid democratic, suntem deschişi tuturor celor care vor să vină în PSD şi suntem la fel de îngăduitori şi toleranţi cu toţi cei care pleacă atunci când îşi schimbă sau nu convingerile politice", a declarat Mircea Cosma. Acesta a menţionat, răspunzând unei întrebări, că nu a avut niciodată vreun conflict cu deputatul Marian Săniuţă.

Cosma a mai arătat, comentând unele informaţii, că după încheierea mandatului de preşedinte al PSD Prahova, în august 2009, Marian Săniuţă nu a intrat niciodată în sediul filialei pe care a condus-o timp de cinci ani.

Săniuţă a spus că lasă în urmă un parcurs fără nicio pată, că este mândru de tot ce a realizat şi că a demonstrat că se poate face politică fără să fie contaminat de bolile politicii dâmboviţene. "Am înţeles că PSD nu mai are nevoie de oameni ca mine şi voi activa ca deputat independent", a precizat Săniuţă.

Marian Săniuţă, ales deputat la alegerile din 2008 într-un colegiu din Prahova, din partea PSD, este la al doilea mandat în Camera Deputaţilor.

El a deţinut funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor în Guvernul Năstase, în anul 2004. Între 2001 şi 2002 a fost prefect al judeţului Prahova, iar între 2002 - 2004 preşedinte al Agenţiei Române pentru Investiţii Străine.

×