x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marian Vanghelie: Ponta și-a bătut joc de PSD

Marian Vanghelie: Ponta și-a bătut joc de PSD

15 Mar 2018   •   06:55
Marian Vanghelie: Ponta și-a bătut joc de PSD

Marian Vanghelie susține ca Victor Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și i-a cerut să-l pună ministrul Justiției. Într-un interviu acordat Antena 3, Vanghelie a spus că „Victor Ponta și-a bătut joc de PSD”.

 

Potrivit lui Vanghelie, Liviu Dragnea are și el o vină pentru situația actuală. „Suntem în anul 2018, mulți colegi de-ai mei sunt în pușcărie pentru aceste negocieri făcute de unii și acceptate de alții”, a spus Vanghelie.

„Lucrurile sunt mizerabile, vor apărea dovezi. (...) El l-a trimis pe Ioan Rus la Bruxelles să negocieze și să-i spună lui Kovesi că o susține la DNA. Nu numai că a susținut-o pe doamna Kovesi, a încercat să-i păcălească pe toți”, a susținut Vanghelie.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD”, a dezvăluit Marian Vanghelie.

„A susținut-o pe Bica (...). Victor Ponta a știut întotdeauna cât și unde și cum să-l vândă pe Mircea Geoană”, a acuzat fostul primar al Sectorului 5.

×