x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazare a castigat razboiul din filiala

Mazare a castigat razboiul din filiala

14 Feb 2004   •   00:00

Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, a fost numit ieri in functia de presedinte executiv al organizatiei Judetene Constanta a PSD, iar presedinte al organizatiei municipale a fost desemnat Gelu Dae, inspector regional de stat la Autoritatea Feroviara Romana.



Cei doi au fost instalati in noile functii in sedinta Delegatiei Permanente a PSD Constanta, la care au luat parte si presedintele executiv al partidului, Octav Cozmanca, vicepresedintele Miron Mitrea si purtatorul de cuvant Bogdan Niculescu Duvaz. Cu acest prilej, Cozmanca s-a declarat convins ca organizatia judeteana Constanta "a iesit intarita din sirul recentelor dispute interne, generate de grupari antireformiste din partid". "Din analiza pe care am facut-o saptamana trecuta, am concluzionat ca aici a fost intretinut un fals conflict intre doua grupari. Este vorba despre un grup condus de fostul presedinte executiv, Gheorghe Dontu, care nu a reusit sa obtina niciodata performantele propuse si asteptate in alegerile locale, si mai noii nostri colegi care lucreaza pe criterii de eficienta. Noi ne asumam raspunderea creditarii echipei lui Radu Mazare si avem convingerea ca va castiga alegerile din judet", a spus Cozmanca.
La randul sau, Miron Mitrea a motivat schimbarile efectuate prin faptul ca "noi facem o reforma in partid din mers, in mare viteza". "Unii rezista acestei presiuni, altii nu-si abandoneaza din mers linia si ritmul impuse acum. In aceasta ipostaza se afla si cei care au crezut ca prin actiuni in forta isi vor mentine privilegiile", a spus Mitrea.
SILVIU SERGIU

×
Subiecte în articol: politic