x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mazăre îl face pe Băsescu "ciclop": E important să dăm jos băşcălia asta care conduce ţara

Mazăre îl face pe Băsescu "ciclop": E important să dăm jos băşcălia asta care conduce ţara

05 Feb 2011   •   12:55
Mazăre îl face pe Băsescu "ciclop": E important să dăm jos băşcălia asta care conduce ţara
Sursa foto: Karina Knapek /Jurnalul National

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a venit la Consiliul Naţional al PSD îmbrăcat în uniformă de luptă şi a menţionat că va renunţa la ea în momentul în care ţara va scăpa de "ciclopul" Băsescu.

"Eu sunt special echipat aşa de când a venit Băsescu la Putere, acum şase ani de zile. Pe vremea aia, eram printre singurii care spuneam că nu e în regulă şi că o să ducă ţara în cap şi că o să facă o poliţie politică. Acum sunt foarte mulţi care au aceeaşi părere cu mine. Până acum eram doi-trei speriaţi care eram în război cu Băsescu şi ceilalţi poate stăteau pe margine. Acum, din păcate, s-au îngroşat rău de tot rândurile. E Băsescu şi vreo 80-90% din ţară. Voi da această uniformă de luptă jos în momentul în care ţara va scăpa de acest rău, de acest ciclop, pe nume Băsescu", a spus Mazăre.

Întrebat despre avantajele pe care le are în urma formării alianţei, Mazăre a răspuns: "Poate eu sunt unul dintre cei mai defavorizaţi de această alianţă, însă la ora actuală este mai puţin important câte posturi vei obţine într-un viitor guvern, cât e mai mult important să dăm jos băşcălia asta care conduce ţara".

×