x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Meleşcanu a fost exclus din PNL

Meleşcanu a fost exclus din PNL

12 Mar 2012   •   11:43
Meleşcanu a fost exclus din PNL

Delegatia Permanenta a PNL a aprobat, astazi, cu majoritate de voturi, excluderea din partid a lui Teodor Melescanu. Acesta a preluat recent functia de director al Serviciului de Informatii Externe, la propunerea presedintelui Traian Basescu.

"In cazul domnului Melescanu, a fost un vot secret referitor la excluderea domniei sale din partid, un vot care, in covarsitoare majoritate, a fost pentru excludere", a precizat deputatul PNL Cristian Adomnitei, dupa sedinta Delegatiei Permanente.

Adomnitei a spus ca 90 de membri ai Delegatiei Permanente au votat "pentru" excluderea lui Melescanu, sase membri votand "impotriva".

El a spus ca zece voturi au fost anulate.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, in urma cu doua saptamani, ca nominalizarea lui Teodor Melescanu la sefia SIE este "o afacere" intre Traian Basescu si Teodor Melescanu si a anuntat ca va cere excluderea din partid a senatorului.

Antonescu a spus ca Melescanu nu l-a informat nici pe el, nici pe alt lider liberal despre propunerea de a ocupa functia de director al SIE.

Teodor Melescanu a declarat ulterior, referindu-se la solicitarea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de excludere a sa din partid, ca a urmat pas cu pas prevederile Statutului si ca, in opinia sa, este greu, daca nu imposibil, sa excluzi un membru autosuspendat.

Numirea lui Teodor Melescanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe a fost validata in 28 februarie de Parlament.


×